top of page

Asking for it (or not)

- Trigger warning: in deze blog ga ik in op grensoverschrijdend gedrag en victim blaming -

Ik merk dat ik zenuwachtig word nu ik begin te schrijven aan deze blog. Een paar weken geleden zat ik met mijn huisgenoot aan tafel en hadden we het over een app gesprek dat ik had met een jongen. Ik zat middenin een conversatie waarin ik hem afwees en hij was daar niet zo blij mee. Hij vond dat ik hem te veel had uitgedaagd en hem nu ‘met blauwe ballen’ liet zitten. Die expliciete bewoording gaf hij niet, maar hij gebruikte wel het argument ‘ik ben ook maar een man’. Terwijl ik daar aan tafel zat met mijn huisgenoot, schoot ik opeens vol. Ik merkte dat ik me onveilig en kwetsbaar voelde, alsof ik iets moest terugdoen en een bitch zou zijn als ik hem liet hangen.


lees de volledige blog op Sexmatters.nl


コメント


image1.jpeg

Hi, thanks for stopping by!

bottom of page